Forum

Powrót PRZEDMIOTOWY ŚRODEK DOWODOWY

J.

Justyna .....

1

Czy oświadczenie dotyczące potwierdzenia spełnienia zgodności oferowanych produktów z wymaganiami Zamawiającego można traktować jako przedmiotowy środek dowodowy. Chcę w postępowaniu wypisać parametry produktu i Wykonawca wpisałby tylko informację, że dany produkt: spełnia/nie spełnia.
Czy można tak zrobić czy lepiej jako treść oferty to potraktować a nie jako przedmiotowy środek dowodowy?
Czy oświadczenie dotyczące potwierdzenia spełnienia zgodności oferowanych produktów z wymaganiami Zamawiającego można traktować jako przedmiotowy środek dowodowy. Chcę w postępowaniu wypisać parametry produktu i Wykonawca wpisałby tylko informację, że dany produkt: spełnia/nie spełnia. Czy można tak zrobić czy lepiej jako treść oferty to potraktować a nie jako przedmiotowy środek dowodowy?
0
2023-06-09 08:53 0

M.

Magdalena .....

64

Nie traktowałabym tego jako przedmiotowy środek dowodowy. W opisie przedmiotu zamówienia należy wypisać parametry produktu jakie interesują Zamawiającego i Wykonawca składa ofertę zgodą z wytycznymi. Ja zawsze mam w formularzu ofertowym zapis: " Oferujemy wykonanie zgodnie z wszystkimi wymaganiami zawartymi w specyfikacji warunków zamówienia..."
Nie traktowałabym tego jako przedmiotowy środek dowodowy. W opisie przedmiotu zamówienia należy wypisać parametry produktu jakie interesują Zamawiającego i Wykonawca składa ofertę zgodą z wytycznymi. Ja zawsze mam w formularzu ofertowym zapis: " Oferujemy wykonanie zgodnie z wszystkimi wymaganiami zawartymi w specyfikacji warunków zamówienia..."
0
2023-06-09 09:27 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy