Forum

Powrót ogłoszenie postępowania na e-zamówienia oraz na platformie zakupowej

N.

Nina .....

26

w dn. 07.06.br na e- zamówieniach ogłosiłam postępowania na R.B., z terminem otwarcia 23.06.2023r. , niestety coś poszło nie tak i tego dnia nie opublikowałam tego postępowania na platformie zakupowej. Zrobiłam to dopiero 09.06.2023r. W dniu dzisiejszym liczę dni od ogłoszenia postępowania, no i nie wiem od kiedy liczyć. Może najlepiej będzie jeśli dziś wydłużę termin składania ofert oby od dziś do otwarcia było 14 dni? Co myślicie
w dn. 07.06.br na e- zamówieniach ogłosiłam postępowania na R.B., z terminem otwarcia 23.06.2023r. , niestety coś poszło nie tak i tego dnia nie opublikowałam tego postępowania na platformie zakupowej. Zrobiłam to dopiero 09.06.2023r. W dniu dzisiejszym liczę dni od ogłoszenia postępowania, no i nie wiem od kiedy liczyć. Może najlepiej będzie jeśli dziś wydłużę termin składania ofert oby od dziś do otwarcia było 14 dni? Co myślicie
0
2023-06-12 09:25 0

T.

Tomasz .....

Fachowiec 847

Nie pierwszaś :-)
Aczkolwiek częstsze jest coś takiego:
Opublikowanie postępowania na ezamowieniach, ale nie udostępnienie dokumentów. Skutek bardzo podobny - wykonawcy nie mają dostępu do swz.
Przedłuż o tyle aby swz + inne dokumenty były dostępne wymagany czas na stronie.
Szkoda że dopiero teraz, trzeba było od razu dziewiątego zmienić termin ale w gruncie rzeczy co za różnica ...
Nie pierwszaś :-) Aczkolwiek częstsze jest coś takiego: Opublikowanie postępowania na ezamowieniach, ale nie udostępnienie dokumentów. Skutek bardzo podobny - wykonawcy nie mają dostępu do swz. Przedłuż o tyle aby swz + inne dokumenty były dostępne wymagany czas na stronie. Szkoda że dopiero teraz, trzeba było od razu dziewiątego zmienić termin ale w gruncie rzeczy co za różnica ...
0
2023-06-12 09:31 1
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy