Forum

Powrót Przedłużenie TSO?

D.

Dominika .....

31

Pierwotnie miałam wyznaczony TSO na dzisiaj, jednak w ubiegłym tygodniu, z powodu zadawanych pytań przedłużyłam termin do 19 czerwca.
Dzisiaj wpłynęło zapytanie od Wykonawcy. Wiem, że nie muszę odpowiadać, ale merytoryczni chcą odpowiedzieć.
Odpowiedź w żaden sposób nie wpłynie na treść SWZ, potwierdzimy tylko to, co znajduje się w treści PPU.
Czy jeśli udzielę takiej odpowiedzi, to muszę ponownie przedłużyć TSO?
Pierwotnie miałam wyznaczony TSO na dzisiaj, jednak w ubiegłym tygodniu, z powodu zadawanych pytań przedłużyłam termin do 19 czerwca. Dzisiaj wpłynęło zapytanie od Wykonawcy. Wiem, że nie muszę odpowiadać, ale merytoryczni chcą odpowiedzieć. Odpowiedź w żaden sposób nie wpłynie na treść SWZ, potwierdzimy tylko to, co znajduje się w treści PPU. Czy jeśli udzielę takiej odpowiedzi, to muszę ponownie przedłużyć TSO?
0
2023-06-12 14:12 0

K.

Katarzyna .....

Fachowiec 1842

Jeśli odpowiedź nie wprowadzi żadnych zmian a jedynie potwierdzi to co już w dokumentacji jest, to nie ma potrzeby zmiany TSO.
Jeśli odpowiedź nie wprowadzi żadnych zmian a jedynie potwierdzi to co już w dokumentacji jest, to nie ma potrzeby zmiany TSO.
0
2023-06-12 14:28 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy