Forum

Powrót Szacowanie wartości zamówienia

E.

Ewa .....

3

Dzień dobry, otrzymałam wnioski od merytorycznych:
1) na oprogramowanie M365
2) wdrożenie szkolenia M365 oraz serwis

Czy powyższe dwa wniosku łączyli by Państwo kwotowo, merytoryczni uważają ze to są osobne zamówienia, a ja uważam że jak jest oprogramowanie to i razem można wykupić szkolenie oraz serwis?

Drugi przypadek:
1) Internet
2) telefonia komórkowa
Usługi aktualnie są pobierane z firmy Orange, dlatego ja internet + telefonie połączyłam jako jedno zamówienie z podziałem na dwie części jednakże merytoryczni znowu uważają, że są to oddzielne zamówienia i nie sumuje się tych dwóch wniosków.
Dzień dobry, otrzymałam wnioski od merytorycznych: 1) na oprogramowanie M365 2) wdrożenie szkolenia M365 oraz serwis Czy powyższe dwa wniosku łączyli by Państwo kwotowo, merytoryczni uważają ze to są osobne zamówienia, a ja uważam że jak jest oprogramowanie to i razem można wykupić szkolenie oraz serwis? Drugi przypadek: 1) Internet 2) telefonia komórkowa Usługi aktualnie są pobierane z firmy Orange, dlatego ja internet + telefonie połączyłam jako jedno zamówienie z podziałem na dwie części jednakże merytoryczni znowu uważają, że są to oddzielne zamówienia i nie sumuje się tych dwóch wniosków.
0
2023-06-13 08:51 0

K.

Katarzyna .....

88

M365 bym szacowała razem i razem udzielała, bez podziału nawet. Zwykle robią to chyba w całości.
Drugi przypadek - zrobiłabym tak samo. Szacowałabym razem i podzieliła na części.
M365 bym szacowała razem i razem udzielała, bez podziału nawet. Zwykle robią to chyba w całości. Drugi przypadek - zrobiłabym tak samo. Szacowałabym razem i podzieliła na części.
0
2023-06-13 10:36 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy