Forum

Powrót 275.1 oferty dodatkowe a informacja do Prezesa

A.

Agata .....

0

Dzień dobry,
w postępowaniu w trybie art. 275.1 dwie oferty zostały uznane za najkorzystniejsze (posiadają taki sam bilans punktowy). Wezwałam tych dwóch wykonawców do złożenia ofert dodatkowych.
Czy wysyłam do Prezesa informację o otrzymanych ofertach dodatkowych? (po otwarciu ofert wysłałam informację do Prezesa o wszystkich złożonych ofertach).
Dzień dobry, w postępowaniu w trybie art. 275.1 dwie oferty zostały uznane za najkorzystniejsze (posiadają taki sam bilans punktowy). Wezwałam tych dwóch wykonawców do złożenia ofert dodatkowych. Czy wysyłam do Prezesa informację o otrzymanych ofertach dodatkowych? (po otwarciu ofert wysłałam informację do Prezesa o wszystkich złożonych ofertach).
0
2023-06-15 09:23 0

K.

Katarzyna .....

Fachowiec 1842

rozumiem, ze dali taka sama cenę i poza cenowe kryteria w tych pierwotnych ofertach tak? dlatego wezwano do dodatkowych ofert?

Pomijając moje pytanie, w tym przypadku nie wysyłasz ponownie informacji do Prezesa (ona wysyłana jest 2 raz przy zastosowaniu 275.2)
rozumiem, ze dali taka sama cenę i poza cenowe kryteria w tych pierwotnych ofertach tak? dlatego wezwano do dodatkowych ofert? Pomijając moje pytanie, w tym przypadku nie wysyłasz ponownie informacji do Prezesa (ona wysyłana jest 2 raz przy zastosowaniu 275.2)
0
2023-06-15 09:30 1
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy