Forum

Powrót Brak podpisu na przedmiotowym środku dowodowym

H.

Hanna .....

20

Proszę o podpowiedź ;)

wykonawca wraz z ofertą złożył oświadczenie stanowiące przedmiotowy środek dowodowy. Niestety oświadczenie nie zostało podpisane - przewidywałam późniejsze złożenie tego oświadczenia na wezwanie - czy mogę wezwać wykonawce do przesłania podpisanego oświadczenia?
Byłoby to złożenie czy uzupełnienie?
Wydaje mi się, że niepodpisany plik mogę uznać jako brak dokumentu - wzywałabym wtedy do złożenia dokumentu - dobrze myślę? Jeśli nie to proszę o "nawrócenie" na właściwą drogę ;)

Dziękuję
Proszę o podpowiedź ;) wykonawca wraz z ofertą złożył oświadczenie stanowiące przedmiotowy środek dowodowy. Niestety oświadczenie nie zostało podpisane - przewidywałam późniejsze złożenie tego oświadczenia na wezwanie - czy mogę wezwać wykonawce do przesłania podpisanego oświadczenia? Byłoby to złożenie czy uzupełnienie? Wydaje mi się, że niepodpisany plik mogę uznać jako brak dokumentu - wzywałabym wtedy do złożenia dokumentu - dobrze myślę? Jeśli nie to proszę o "nawrócenie" na właściwą drogę ;) Dziękuję
0
2023-06-16 13:34 0

M.

Michał .....

38

Dobrze rozumujesz. Należy wezwać do złożenia prawidłowo podpisanego dokumentu.
Dobrze rozumujesz. Należy wezwać do złożenia prawidłowo podpisanego dokumentu.
0
2023-06-16 13:40 1
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy