Forum

Powrót Przedmiotowe środki dowodowe:)

A.

Anna .....

1

Proszę o pomoc, jak żądać przedmiotowych środków dowodowych? można jako warunek? jako składane z oferta? Kiedy muszą być wskazane w opz? przed podpisaniem umowy ...? jako oświadczenie? chodzi o certyfikowany serwis gwarancyjny....
Proszę o pomoc, jak żądać przedmiotowych środków dowodowych? można jako warunek? jako składane z oferta? Kiedy muszą być wskazane w opz? przed podpisaniem umowy ...? jako oświadczenie? chodzi o certyfikowany serwis gwarancyjny....
0
2023-06-19 13:50 0

M.

Michalina .....

25

Ja mam w SWZ specjalny "punkt" "Przedmiotowe środki dowodowe" i tam piszę jakie chce. Oczywiście piszę też to samo w ogłoszeniu o zamówieniu.
Przedmiotowy środek dowodowy zawsze musi być złożone z ofertą, można ewentualnie wezwać wykonawców do uzupełnienia/złożenia przedmiotowych środków dowodowych, tylko i wyłącznie, jeśli przewidzieliśmy taką opcję w ogłoszeniu o zamówieniu lub dokumentach zamówienia.
Ja mam w SWZ specjalny "punkt" "Przedmiotowe środki dowodowe" i tam piszę jakie chce. Oczywiście piszę też to samo w ogłoszeniu o zamówieniu. Przedmiotowy środek dowodowy zawsze musi być złożone z ofertą, można ewentualnie wezwać wykonawców do uzupełnienia/złożenia przedmiotowych środków dowodowych, tylko i wyłącznie, jeśli przewidzieliśmy taką opcję w ogłoszeniu o zamówieniu lub dokumentach zamówienia.
0
2023-06-19 14:25 1
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy