Forum

Powrót czy mam to traktować jako przedmiotowy środek dowodowy ? Prosze o pomoc

A.

Anna .....

1

Czy mam to traktować jako przedmiotowy środek dowodowy ? w SWZ nie mam wogóle do tego odniesienia......co powinnam wpisać do specyfikacji, jeśli to jest pśd? czy może poprostu zostać jak jest? co w sytuacji kiedy nie dołączy do oferty? może uzupełnić jednak? do odrzucenia?
Pod formularzem ofertowym wykonawca musi dołączyć:

Wykonawca musi wypełnić i dołączyć do oferty załącznik nr 1 do niniejszego Formularza Ofertowego. Wypełnienie przez wykonawcę załącznika nr 1 ma na celu potwierdzenie, że zaoferowany przedmiot zamówienia, spełnia wszystkie wymogi, które zostały opisane w SWZ. Niedołączenie wypełnionego załącznika nr 1 spowoduje odrzucenie oferty.

Załącznik nr 1 do formularza ofertowego w
części I
Oferowane parametry rozbudowy serwera IBM i5
Opis wymaganego parametru Parametr oferowany
Producent / model macierzy.....................................
Możliwość zainstalowania co najmniej 12 dysków NVMe o rozmiarze 2,5” cala w obudowie o wysokości 1U. TAK/NIE
1.TAK/NIE

Załącznik nr 1 do formularza ofertowego w
części II
W przypadku wskazania autoryzowanego serwisu producenta na terenie Polski, wymagane jest potwierdzenie kompetencji w zakresie świadczenia usług serwisowych dokumentem poświadczającym autoryzację producenta urządzenia do serwisowania dostarczanych urządzeń.
Czy mam to traktować jako przedmiotowy środek dowodowy ? w SWZ nie mam wogóle do tego odniesienia......co powinnam wpisać do specyfikacji, jeśli to jest pśd? czy może poprostu zostać jak jest? co w sytuacji kiedy nie dołączy do oferty? może uzupełnić jednak? do odrzucenia? Pod formularzem ofertowym wykonawca musi dołączyć: Wykonawca musi wypełnić i dołączyć do oferty załącznik nr 1 do niniejszego Formularza Ofertowego. Wypełnienie przez wykonawcę załącznika nr 1 ma na celu potwierdzenie, że zaoferowany przedmiot zamówienia, spełnia wszystkie wymogi, które zostały opisane w SWZ. Niedołączenie wypełnionego załącznika nr 1 spowoduje odrzucenie oferty. Załącznik nr 1 do formularza ofertowego w części I Oferowane parametry rozbudowy serwera IBM i5 Opis wymaganego parametru Parametr oferowany Producent / model macierzy..................................... Możliwość zainstalowania co najmniej 12 dysków NVMe o rozmiarze 2,5” cala w obudowie o wysokości 1U. TAK/NIE 1.TAK/NIE Załącznik nr 1 do formularza ofertowego w części II W przypadku wskazania autoryzowanego serwisu producenta na terenie Polski, wymagane jest potwierdzenie kompetencji w zakresie świadczenia usług serwisowych dokumentem poświadczającym autoryzację producenta urządzenia do serwisowania dostarczanych urządzeń.
0
2023-06-20 15:38 0

M.

Małgorzata .....

Fachowiec 1457

Raczej, jako oświadczenie o spełnieniu wymagań zamawiającego + przedmiotowe środki dowodowe np. dokument poświadczający autoryzację producenta urządzenia do serwisowania dostarczanych urządzeń.
Raczej, jako oświadczenie o spełnieniu wymagań zamawiającego + przedmiotowe środki dowodowe np. dokument poświadczający autoryzację producenta urządzenia do serwisowania dostarczanych urządzeń.
0
2023-06-20 16:02 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy