Forum

Powrót konto wykonawcy

A.

Anna .....

Fachowiec 315

Czy jeden podmiot jako wykonawca na e-zamówieniach może mieć różne konta? Spotkałam się z takim przypadkiem, że jeden wykonawca posiadał różne konta podmiotu z tym samym regonem, NIP i nazwą, która różniła się tylko spacją albo kropką. Jest to istotne, bo wtedy nie wiadomo jak wybrać adresata w celu przekazania wiadomości. Czy ktoś miał taką sytuację? Jak wyszukujecie adresata?
Czy jeden podmiot jako wykonawca na e-zamówieniach może mieć różne konta? Spotkałam się z takim przypadkiem, że jeden wykonawca posiadał różne konta podmiotu z tym samym regonem, NIP i nazwą, która różniła się tylko spacją albo kropką. Jest to istotne, bo wtedy nie wiadomo jak wybrać adresata w celu przekazania wiadomości. Czy ktoś miał taką sytuację? Jak wyszukujecie adresata?
0
2023-06-21 07:38 0

T.

Tomasz .....

Fachowiec 847

Może - jak widać, choć nie powinien.
Miałem taka sytuację,
Wybierałem obydwie krotki i wysyłam do "obydwu" wykonawców.
A kto wie, czy nie powinniśmy zrobić zgłoszenia na helpdesk -zachowanie higieny bazy danych jest bardzo ważne:-)
Może - jak widać, choć nie powinien. Miałem taka sytuację, Wybierałem obydwie krotki i wysyłam do "obydwu" wykonawców. A kto wie, czy nie powinniśmy zrobić zgłoszenia na helpdesk -zachowanie higieny bazy danych jest bardzo ważne:-)
0
2023-06-21 08:02 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy