Forum

Powrót kontrakt managerski a zamówienia

M.

Monika .....

15

Proszę o pomoc jak potraktować współpracę z dyrektorem sekcji piłkarskiej na umowę na zasadach kontraktu managerskiego. Czy mogę to potraktować podobnie jak przy wyborze zawodników np piłki siatkowej, że nie jest to usługa powszechna. Chcemy zawrzeć umowę z konkretna osobą na okres 5 lat, liczyć się będą jego wyniki a nie oferowana stawka. Proszę o Wasze opinie w tym temacie, czy myślę właściwie? Nie może to być umowa o pracę :)
Proszę o pomoc jak potraktować współpracę z dyrektorem sekcji piłkarskiej na umowę na zasadach kontraktu managerskiego. Czy mogę to potraktować podobnie jak przy wyborze zawodników np piłki siatkowej, że nie jest to usługa powszechna. Chcemy zawrzeć umowę z konkretna osobą na okres 5 lat, liczyć się będą jego wyniki a nie oferowana stawka. Proszę o Wasze opinie w tym temacie, czy myślę właściwie? Nie może to być umowa o pracę :)
0
2023-06-21 11:51 0

T.

Tomasz .....

Fachowiec 847

Myślę, że TP i 100% cena będzie OK + brak warunków udziału :-)
(nienooo, żarcik taki :-)
Tylko tak troszkę dopytam: czy budżetówka robi takie rzeczy?
Myślę, że TP i 100% cena będzie OK + brak warunków udziału :-) (nienooo, żarcik taki :-) Tylko tak troszkę dopytam: czy budżetówka robi takie rzeczy?
0
2023-06-21 12:02 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy