Forum

Powrót Treść referencji

A.

Anna .....

0

W SWZ miałam postawiony warunek, w którym Wykonawca miał wykonać należycie jedną robotę budowlaną, która obejmowała swoim zakresem budowę lub przebudowę lub remont drogi o wartości co najmniej 400.000,00 zł brutto. W referencji, którą przedstawił, że wykonał zadania pn. Przebudowa drogi. W treści referencji natomiast jest wykazane,że wykonał budowę nawierzchni drogi, budowę chodnika. Czy powinnam mieć wątpliwości w kwestii użycia dwóch terminów przebudowa - budowa?
W SWZ miałam postawiony warunek, w którym Wykonawca miał wykonać należycie jedną robotę budowlaną, która obejmowała swoim zakresem budowę lub przebudowę lub remont drogi o wartości co najmniej 400.000,00 zł brutto. W referencji, którą przedstawił, że wykonał zadania pn. Przebudowa drogi. W treści referencji natomiast jest wykazane,że wykonał budowę nawierzchni drogi, budowę chodnika. Czy powinnam mieć wątpliwości w kwestii użycia dwóch terminów przebudowa - budowa?
0
2023-06-22 10:38 0

T.

Tomasz .....

Fachowiec 847

Referencje nie służą do opisu zadania. One potwierdzają że zadanie zostało wykonane należycie. To wykonawca przedstawia - opisuje, co w ramach danego zadania wykonał.
Ja bym się nie czepiał,
Ew. jak cię to bardzo niepokoi to dopytaj.
Referencje nie służą do opisu zadania. One potwierdzają że zadanie zostało wykonane należycie. To wykonawca przedstawia - opisuje, co w ramach danego zadania wykonał. Ja bym się nie czepiał, Ew. jak cię to bardzo niepokoi to dopytaj.
0
2023-06-22 10:47 1
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy