Forum

Powrót Aktualizacja planu zamówień

I.

Izabela .....

0

Zamówienie publiczne na RB, postępowanie krajowe dofinansowane ze środków UE. Jesteśmy po podpisaniu porozumienia (07.06.2023 r.) w ramach projektu, ale dalej czekamy na zapewnienie finansowania (wniosek złożony u dysponenta wyższego rzędu, ale jeszcze nie zaakceptowany). 10.06.2023 r. ogłosiłam przetarg, 26.06.2023 r. otwarcie ofert.
Nie zamieściłam aktualizacji planu zamówień przed wszczęciem postępowania.
Jak postąpić na ten moment, zamieścić aktualizację jeszcze dzisiaj, czy czekać na zapewnienie środków finansowych (ale to może być już po otwarciu ofert)?
Zamówienie publiczne na RB, postępowanie krajowe dofinansowane ze środków UE. Jesteśmy po podpisaniu porozumienia (07.06.2023 r.) w ramach projektu, ale dalej czekamy na zapewnienie finansowania (wniosek złożony u dysponenta wyższego rzędu, ale jeszcze nie zaakceptowany). 10.06.2023 r. ogłosiłam przetarg, 26.06.2023 r. otwarcie ofert. Nie zamieściłam aktualizacji planu zamówień przed wszczęciem postępowania. Jak postąpić na ten moment, zamieścić aktualizację jeszcze dzisiaj, czy czekać na zapewnienie środków finansowych (ale to może być już po otwarciu ofert)?
0
2023-06-23 10:09 0

J.

Jacek .....

Fachowiec 1578

Jak już żeście wszczęli postępowanie to nie ma co aktualizować planu bo to zbędne.
Jak już żeście wszczęli postępowanie to nie ma co aktualizować planu bo to zbędne.
0
2023-06-23 10:26 1
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy