Forum

Powrót Market Planet a Dane Podstawowe a JEDZ .

A.

Anna .....

1

Mam pytanie do osób które prowadzą postępowanie przez platformę Market Planet. W danych podstawowych jest do wyboru Udostępnienie wykonawcom funkcjonalności JEDZ : 1. Ofertę składa z JEDZ, 2. Oferta bez JEDZ, 3: Nie. CO ZAZNACZYĆ? PN. powiedziano mi że jest dowolność, i że poprostu nowa zakładka dla Wykonawcy się pojawia w pkt. 1. ..... czy ktoś z praktyki mi powie czy 3. NIE jest ok>? czyli oferta i tak ze wsztystkimi załącznikami ( w tym z JEDZ)???
Mam pytanie do osób które prowadzą postępowanie przez platformę Market Planet. W danych podstawowych jest do wyboru Udostępnienie wykonawcom funkcjonalności JEDZ : 1. Ofertę składa z JEDZ, 2. Oferta bez JEDZ, 3: Nie. CO ZAZNACZYĆ? PN. powiedziano mi że jest dowolność, i że poprostu nowa zakładka dla Wykonawcy się pojawia w pkt. 1. ..... czy ktoś z praktyki mi powie czy 3. NIE jest ok>? czyli oferta i tak ze wsztystkimi załącznikami ( w tym z JEDZ)???
0
2023-06-26 14:06 0

H.

Hubert .....

25

Pani Anno, przygotowując i prowadząc postępowanie na MARKETPLANET w oparciu o formularze własne, a nie systemowe zaznaczam, że wykonawca nie może złożyć oferty bez JEDZ.
JEDZ'a przygotowuje za pośrednictwem MP.
Pani Anno, przygotowując i prowadząc postępowanie na MARKETPLANET w oparciu o formularze własne, a nie systemowe zaznaczam, że wykonawca nie może złożyć oferty bez JEDZ. JEDZ'a przygotowuje za pośrednictwem MP.
0
2023-06-27 14:52 1
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy