Forum

Powrót CIEKAWOSTKA

P.

Paweł .....

Fachowiec 1768

Takie cóś otrzymał jeden z zamawiaczy. co Waszym zdaniem należy zrobić?
CYT>
Oświadczam, że nie podlegam wykluczeniu z postępowania na podstawie art. 108 ust. 1
ustawy Pzp, oraz nie podlegam wykluczeniu na podstawie art. 7 ust. 1 ustawy z dnia 13
kwietnia 2022 r. o szczególnych rozwiązaniach w zakresie przeciwdziałania wspieraniu agresji
na Ukrainę oraz służących ochronie bezpieczeństwa narodowego (Dz. U. poz. 835),
2) Oświadczam, że zachodzą w stosunku do mnie podstawy wykluczenia z postępowania na
podstawie art.108 ust.1 pkt.3 ustawy Pzp (podać mającą zastosowanie podstawę wykluczenia
spośród wymienionych w art. 108 ust. 1 pkt 1, 2, 5 ustawy Pzp). Jednocześnie oświadczam,
że w związku z ww. okolicznością, na podstawie art. 110 ust. 2 ustawy Pzp podjąłem
następujące środki naprawcze: W spółce została wszczęta procedura restrukturyzacyjna
(załączam kopię Obwieszczenia o otwarciu postępowania restrukturyzacyjnego)

do tego jest obwieszczenie o ustaleniu dnia układowego ( przed TSO).
Takie cóś otrzymał jeden z zamawiaczy. co Waszym zdaniem należy zrobić? CYT> Oświadczam, że nie podlegam wykluczeniu z postępowania na podstawie art. 108 ust. 1 ustawy Pzp, oraz nie podlegam wykluczeniu na podstawie art. 7 ust. 1 ustawy z dnia 13 kwietnia 2022 r. o szczególnych rozwiązaniach w zakresie przeciwdziałania wspieraniu agresji na Ukrainę oraz służących ochronie bezpieczeństwa narodowego (Dz. U. poz. 835), 2) Oświadczam, że zachodzą w stosunku do mnie podstawy wykluczenia z postępowania na podstawie art.108 ust.1 pkt.3 ustawy Pzp (podać mającą zastosowanie podstawę wykluczenia spośród wymienionych w art. 108 ust. 1 pkt 1, 2, 5 ustawy Pzp). Jednocześnie oświadczam, że w związku z ww. okolicznością, na podstawie art. 110 ust. 2 ustawy Pzp podjąłem następujące środki naprawcze: W spółce została wszczęta procedura restrukturyzacyjna (załączam kopię Obwieszczenia o otwarciu postępowania restrukturyzacyjnego) do tego jest obwieszczenie o ustaleniu dnia układowego ( przed TSO).
0
2023-06-30 12:37 0

A.

Anna .....

Fachowiec 315

Wystąpiłabym o wyjaśnienie treści złożonego oświadczenia
Wystąpiłabym o wyjaśnienie treści złożonego oświadczenia
0
2023-06-30 13:35 1
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy