Proszę o podpowiedzi. dot. Usługa dostarczania posiłków w trybie cateringowym dla pacjentów. Potrzebuję wsparcia w spr. kryteriów, Dyrekcja wymysliła _ cena - 60%, ilość reklamacji i lata współpracy - oczywistym jest, że lata współpracy wgl nie wchodzą w rachubę (na jakiej podstawie). Czy macie na żywienie jakiś sposób? Najłatwiej byłoby 100% ceny, aby nie tworzyć kryterium na siłę.
Proszę o podpowiedzi. dot. Usługa dostarczania posiłków w trybie cateringowym dla pacjentów. Potrzebuję wsparcia w spr. kryteriów, Dyrekcja wymysliła _ cena - 60%, ilość reklamacji i lata współpracy - oczywistym jest, że lata współpracy wgl nie wchodzą w rachubę (na jakiej podstawie). Czy macie na żywienie jakiś sposób? Najłatwiej byłoby 100% ceny, aby nie tworzyć kryterium na siłę.
0
2023-07-03 13:00 0