Forum

Powrót Postępowanie unijne - ogłoszenie o unieważnieniu postępowania.

P.

Paulina .....

28

Witam.
Czy ktoś może mi podpowiedzieć co powinnam zaznaczyć (wpisać w tej części ogłoszenia)
* Zamówienia/zamówienia na część nie udzielono
Nie otrzymano ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub wszystkie otrzymane oferty lub wnioski zostały odrzucone
Inne przyczyny (przerwanie procedury)
Dane referencyjne ogłoszenia: ........................................ - .............................................. rok i numer dokumentu
W przypadku gdy zamówienie zostało unieważnione ponieważ najkorzystniejsza oferta została odrzucona z powodu braku zgodności z wymaganiami przedmiotu zamówienia , a kolejna przekraczała możliwości finansowe zamawiającego.
Witam. Czy ktoś może mi podpowiedzieć co powinnam zaznaczyć (wpisać w tej części ogłoszenia) * Zamówienia/zamówienia na część nie udzielono Nie otrzymano ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub wszystkie otrzymane oferty lub wnioski zostały odrzucone Inne przyczyny (przerwanie procedury) Dane referencyjne ogłoszenia: ........................................ - .............................................. rok i numer dokumentu W przypadku gdy zamówienie zostało unieważnione ponieważ najkorzystniejsza oferta została odrzucona z powodu braku zgodności z wymaganiami przedmiotu zamówienia , a kolejna przekraczała możliwości finansowe zamawiającego.
0
2023-07-18 07:38 0

K.

Katarzyna .....

Fachowiec 1842

w mailu z potwierdzeniem otrzymania ogłoszenia o zamówieniu jest informacja o nadaniu tymczasowego numeru referencyjnego. Ja zawsze to wpisywałam.
w mailu z potwierdzeniem otrzymania ogłoszenia o zamówieniu jest informacja o nadaniu tymczasowego numeru referencyjnego. Ja zawsze to wpisywałam.
0
2023-07-18 07:44 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy