Forum

Powrót Czy wnikacie w treść zaświadczenia ZUS

T.

Tomasz .....

Fachowiec 847

Wg treści zawartej w XML:
Pracownik ZUS upoważniony do wydania zaświadczenia: XXX

Wg weryfikatora podpisów:
Rodzaj certyfikatu: Certyfikat kwalifikowany podpisu
Właściciel: YYY
(dla purystów: XXX<> YYY :-)

Wnikacie w takie rzeczy?
Skąd pytanie?
Znalazłem opinie w lexie że w takim przypadku trzeba w trybie 128.5 wystąpić do zusu a mówić szczerze nie bardzo mi się chce.
Aczkolwiek może po interwencji by tam sobie pracownicy ponumerowali te karty i przestali sobie je podbierać :-)
Wg treści zawartej w XML: Pracownik ZUS upoważniony do wydania zaświadczenia: XXX Wg weryfikatora podpisów: Rodzaj certyfikatu: Certyfikat kwalifikowany podpisu Właściciel: YYY (dla purystów: XXX<> YYY :-) Wnikacie w takie rzeczy? Skąd pytanie? Znalazłem opinie w lexie że w takim przypadku trzeba w trybie 128.5 wystąpić do zusu a mówić szczerze nie bardzo mi się chce. Aczkolwiek może po interwencji by tam sobie pracownicy ponumerowali te karty i przestali sobie je podbierać :-)
0
2023-07-19 14:11 0

A.

Aleksandra .....

Fachowiec 109

świetne, a tak na serio to nie tylko Tobie się "nie chce", gdyby wszystkim się chciało świat, nawet ZUS - wyglądałby inaczej :)
świetne, a tak na serio to nie tylko Tobie się "nie chce", gdyby wszystkim się chciało świat, nawet ZUS - wyglądałby inaczej :)
0
2023-07-20 10:48 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy