Forum

Powrót Problem z ogłoszeniem unijnym

K.

Karolina .....

1

Mam problem z utworzeniem ogłoszenia o zamówieniu powyżej progów unijnych. Zarejestrowałam postępowanie na E-zamówienia i chciałabym utworzyć ogłoszenie o zamówieniu. W formularzu nowego ogłoszenia już na pierwszej stronie pojawia się problem. Naciskając rodzaj ogłoszenia mogę jedynie wybrać: ogłoszenie o udzieleniu zamówienia, ogłoszenie o modyfikacjach, usługi socjalne i inne szczególne usługi. Czy ktoś z Państwa miał podobną sytuację? Co należy zrobić?
Mam problem z utworzeniem ogłoszenia o zamówieniu powyżej progów unijnych. Zarejestrowałam postępowanie na E-zamówienia i chciałabym utworzyć ogłoszenie o zamówieniu. W formularzu nowego ogłoszenia już na pierwszej stronie pojawia się problem. Naciskając rodzaj ogłoszenia mogę jedynie wybrać: ogłoszenie o udzieleniu zamówienia, ogłoszenie o modyfikacjach, usługi socjalne i inne szczególne usługi. Czy ktoś z Państwa miał podobną sytuację? Co należy zrobić?
0
2023-07-20 11:07 0

K.

Katarzyna .....

Fachowiec 1842

Może cos się zawiesiło, spróbuj sie wylogowac i zalogowac ponownie.

Natomiast w związku z tym, ze od 25 października nie bedzie mozna przesyyłac ogłoszen unijnych przez e-zamówienia, nie wiem czy bym w tym momencie ryzykowała puszczanie tego przez e-zamówienia, w razie mocno przedłużającej sie procedury możesz nie miec mozliwości zamieszczenia chocby ogłoszenia o udzieleniu zamówienia.
Może cos się zawiesiło, spróbuj sie wylogowac i zalogowac ponownie. Natomiast w związku z tym, ze od 25 października nie bedzie mozna przesyyłac ogłoszen unijnych przez e-zamówienia, nie wiem czy bym w tym momencie ryzykowała puszczanie tego przez e-zamówienia, w razie mocno przedłużającej sie procedury możesz nie miec mozliwości zamieszczenia chocby ogłoszenia o udzieleniu zamówienia.
0
2023-07-20 11:18 1
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy