Forum

Powrót zakup instalacji klimatyzacj dostawa czy RB?

B.

Beata .....

3

Witam. Otrzymaliśmy środki na zakup instalacji klimatyzacji w budynku (kompleksowo, duży budynek, nie ma w chwili obecnej klimatyzacji). Mam wątpliwości czy jest to dostawa czy robota budowlana. Skłaniam się ku RB, ale nie wiem czy słusznie. Temat był już poruszany na forum w zakresie paneli, ale im więcej czytam tym mam więcej wątpliwości ...
Witam. Otrzymaliśmy środki na zakup instalacji klimatyzacji w budynku (kompleksowo, duży budynek, nie ma w chwili obecnej klimatyzacji). Mam wątpliwości czy jest to dostawa czy robota budowlana. Skłaniam się ku RB, ale nie wiem czy słusznie. Temat był już poruszany na forum w zakresie paneli, ale im więcej czytam tym mam więcej wątpliwości ...
0
2023-07-21 12:53 0

T.

Tomasz .....

Fachowiec 847

Robię właśnie klimatyzację + wentylację + remont po tym całym zamieszaniu.
Jako RB (ale u mnie ze względu na ingerencję w wentylację mam pozwolenie na budowę i kłóciło mi się to z dostawą :-)
Robię właśnie klimatyzację + wentylację + remont po tym całym zamieszaniu. Jako RB (ale u mnie ze względu na ingerencję w wentylację mam pozwolenie na budowę i kłóciło mi się to z dostawą :-)
0
2023-07-21 13:44 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy