Forum

Powrót Błąd w zapytaniu ofertowym

K.

Katarzyna .....

0

Zamówienie poniżej 130 tys. zł – zapytanie ofertowe na wykonanie dokumentacji projektowej budynku. Jesteśmy już po otwarciu ofert i zorientowaliśmy się, że w zapytaniu wpisany został zły numer działki, przeznaczonej pod budowę tegoż budynku (XX/4 zamiast XX/5). Czy można to jakoś uratować? Czy musimy unieważnić i przeprowadzać szybko od nowa? Zależy nam bardzo na czasie, a tu taki niespodziewany błąd…
Zamówienie poniżej 130 tys. zł – zapytanie ofertowe na wykonanie dokumentacji projektowej budynku. Jesteśmy już po otwarciu ofert i zorientowaliśmy się, że w zapytaniu wpisany został zły numer działki, przeznaczonej pod budowę tegoż budynku (XX/4 zamiast XX/5). Czy można to jakoś uratować? Czy musimy unieważnić i przeprowadzać szybko od nowa? Zależy nam bardzo na czasie, a tu taki niespodziewany błąd…
0
2023-07-24 10:21 0

T.

Tomasz .....

Fachowiec 847

Skoro nikt to może ja:
Może dopytajcie wykonawców czy taka zamiana im coś zmieni w (wy)cenie oferty.
Wiem, może tu dojść do 'renegocjacji" ceny ale jeśli wszyscy odpowiedzą że nie, to jest szansa...
Skoro nikt to może ja: Może dopytajcie wykonawców czy taka zamiana im coś zmieni w (wy)cenie oferty. Wiem, może tu dojść do 'renegocjacji" ceny ale jeśli wszyscy odpowiedzą że nie, to jest szansa...
0
2023-07-24 16:04 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy