Forum

Powrót Zgłoszenie wątpliwości do wystawcy referencji

D.

Dominika .....

31

Chcę zgłosić się do wystawcy referencji dla danego Wykonawcy, ponieważ te referencje i wykaz robót budzą moje wątpliwości.
Podpowiedzcie proszę, czy ja temu Zamawiającemu moje pismo mogę przesłać normalnie na maila i on również może mi odpowiedzieć na maila? Czy muszę żądać aby przesłał mi odpowiedź na platformę zakupową?
Chcę zgłosić się do wystawcy referencji dla danego Wykonawcy, ponieważ te referencje i wykaz robót budzą moje wątpliwości. Podpowiedzcie proszę, czy ja temu Zamawiającemu moje pismo mogę przesłać normalnie na maila i on również może mi odpowiedzieć na maila? Czy muszę żądać aby przesłał mi odpowiedź na platformę zakupową?
0
2023-07-24 10:44 0

M.

Małgorzata .....

Fachowiec 1457

Prawdopodobnie w SWZ macie zapis, że korespondencja pomiędzy zamawiającym i wykonawcami odbywa się przez platformę. Podmiot wystawiający referencje nie jest wykonawcą. W związku z tym zapytanie wysłałabym z platformy ze wskazaniem adresu email, na który należy wysłać odpowiedź. No chyba, że w SWZ uregulowaliście to w inny sposób.
Prawdopodobnie w SWZ macie zapis, że korespondencja pomiędzy zamawiającym i wykonawcami odbywa się przez platformę. Podmiot wystawiający referencje nie jest wykonawcą. W związku z tym zapytanie wysłałabym z platformy ze wskazaniem adresu email, na który należy wysłać odpowiedź. No chyba, że w SWZ uregulowaliście to w inny sposób.
0
2023-07-24 11:06 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy