Forum

Powrót Wzywam czy odrzucam?

M.

Maria .....

0

Dzień dobry, jestem po otwarciu ofert.
W formularzu ofertowym wymagałam aby Wykonawca podał: Producent, model oraz numer komponentu podstawowego oraz dodatkowo Producent, model oraz numer produktu akcesoriów dołączonych do elementu podstawowego uzupełniających jego konfigurację.
Na tej podstawie mogę stwierdzić czy całość zaoferowanego serwera jest taka jaką chcemy.
Jeden Wykonawca podał tylko nazwę modelu, bez numeru produktu oraz bez danych o akcesoriach dodatkowych wymaganych a drugi również nie podał numeru produktu a w akcesoriach napisał tylko DELL - ZGODNIE Z OPISEM PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA.
Wygląda to tak, jakby w ostatnim momencie zauważył przetarg i na szybko złożył ofertę, nie skupiając się na tym, czego chcemy w ofercie.
Co w takim przypadku mogę zrobić? Nie ukrywam, że zależy nam na czasie, ponieważ musimy się rozliczyć.
Dzień dobry, jestem po otwarciu ofert. W formularzu ofertowym wymagałam aby Wykonawca podał: Producent, model oraz numer komponentu podstawowego oraz dodatkowo Producent, model oraz numer produktu akcesoriów dołączonych do elementu podstawowego uzupełniających jego konfigurację. Na tej podstawie mogę stwierdzić czy całość zaoferowanego serwera jest taka jaką chcemy. Jeden Wykonawca podał tylko nazwę modelu, bez numeru produktu oraz bez danych o akcesoriach dodatkowych wymaganych a drugi również nie podał numeru produktu a w akcesoriach napisał tylko DELL - ZGODNIE Z OPISEM PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA. Wygląda to tak, jakby w ostatnim momencie zauważył przetarg i na szybko złożył ofertę, nie skupiając się na tym, czego chcemy w ofercie. Co w takim przypadku mogę zrobić? Nie ukrywam, że zależy nam na czasie, ponieważ musimy się rozliczyć.
0
2023-07-27 10:05 0

T.

Tomasz .....

Fachowiec 847

Brak wymaganych informacji w treści oferty - oferta do odrzucenia - tego się nie da uzupełnić :-(
Brak wymaganych informacji w treści oferty - oferta do odrzucenia - tego się nie da uzupełnić :-(
0
2023-07-27 10:20 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy