Forum

Powrót dokument na wezwanie

U.

Urszula .....

2

Witam, jak postąpić w sytuacji, kiedy Wykonawca z najkorzystniejszą ofertą cenową na wezwanie złożył przedmiotowe środki dowodowe, które miały być z ofertą, ale jedna karta charakterystyki nie odpowiada temu co miało być. W formularzy wpisał nazwę mydła o numerze .... a kartę charakterystyki przesłał mydła z innym numerem modelu. Mam prosić o poprawienie błędnie przesłanej karty?
Witam, jak postąpić w sytuacji, kiedy Wykonawca z najkorzystniejszą ofertą cenową na wezwanie złożył przedmiotowe środki dowodowe, które miały być z ofertą, ale jedna karta charakterystyki nie odpowiada temu co miało być. W formularzy wpisał nazwę mydła o numerze .... a kartę charakterystyki przesłał mydła z innym numerem modelu. Mam prosić o poprawienie błędnie przesłanej karty?
0
2023-07-28 13:13 0

T.

Tomasz .....

Fachowiec 847

Zrozumiałem, że:
Wykonawca miał dołączyć Przedmiotowe SD do oferty a tego nie zrobił.
Wezwałaś do uzupełnienia.
Wykonawca jednego nie dostarczył.
IMHO możliwości uzupełnienia PSD już się wyczerpały. - ofertę należy odrzucić.
Chyba że coś źle zrozumiałem.
Zrozumiałem, że: Wykonawca miał dołączyć Przedmiotowe SD do oferty a tego nie zrobił. Wezwałaś do uzupełnienia. Wykonawca jednego nie dostarczył. IMHO możliwości uzupełnienia PSD już się wyczerpały. - ofertę należy odrzucić. Chyba że coś źle zrozumiałem.
0
2023-07-28 15:51 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy