Forum

Powrót Publikacja ogłoszenia o zamówieniu enotice

I.

Ilona .....

0

Drodzy! 3 raz będę ogłaszać przetarg UE - w ubiegłym roku wysłałam ogłoszenie do publikacji przez E-zamowienia. Teraz mam obawy, że z uwagi na zmiany formularzy i komunikat, że nie zdążą wprowadzić zmian do 25.10.2023, a ja nie wyrobię się z całą procedurą do tego czasu i nie będę mogła opublikować ogłoszenia o wyniku postępowania w ten sam sposób w ustawowym terminie. Do rzeczy - chcę wysłać ogłoszenie o publikacji przez enotice, chciałabym to zrobić dobrze. Mam już login i hasło. Czy ktoś może zamieścić w skrócie instrukcję krok po kroku - i jak to potem powiązać z E-zamowieniami?
Drodzy! 3 raz będę ogłaszać przetarg UE - w ubiegłym roku wysłałam ogłoszenie do publikacji przez E-zamowienia. Teraz mam obawy, że z uwagi na zmiany formularzy i komunikat, że nie zdążą wprowadzić zmian do 25.10.2023, a ja nie wyrobię się z całą procedurą do tego czasu i nie będę mogła opublikować ogłoszenia o wyniku postępowania w ten sam sposób w ustawowym terminie. Do rzeczy - chcę wysłać ogłoszenie o publikacji przez enotice, chciałabym to zrobić dobrze. Mam już login i hasło. Czy ktoś może zamieścić w skrócie instrukcję krok po kroku - i jak to potem powiązać z E-zamowieniami?
0
2023-08-01 10:21 0

P.

Paweł .....

Fachowiec 1768

jak dla mnie . na enotice wypełniasz ogłoszenie podając wymagane w formularzach informacje i wysyłasz do pubklikacji, po opublikowniu zamieeszczasz ogłoszenie na stronie postepowania. jeżeli są to e zamówienia to zakładasz postepowanie, zaznaczasz że procedura unijna i potem korzystając z trzech kropek dodajesz nr ogłoszenia (chyba status ręcznie zmieniasz- tego nie jestem pewien) a cała reszta prawie jak w krajówce robionej na ezamówieniach.
jeżeli e zamówienia nie są stroną postepowania to z zakładaniem postępowania można zaczekać do otwarcia ofert i wtedy dodwać nr ogłoszenia. i zmieniać status

EDIT:
nie sugeruj się tym bo ja z e-zamówieniami tak z lekka na bakier. działam na komercyjnej. Ale tu są tacy co ci objasnia krok po kroczku :)
jak dla mnie . na enotice wypełniasz ogłoszenie podając wymagane w formularzach informacje i wysyłasz do pubklikacji, po opublikowniu zamieeszczasz ogłoszenie na stronie postepowania. jeżeli są to e zamówienia to zakładasz postepowanie, zaznaczasz że procedura unijna i potem korzystając z trzech kropek dodajesz nr ogłoszenia (chyba status ręcznie zmieniasz- tego nie jestem pewien) a cała reszta prawie jak w krajówce robionej na ezamówieniach. jeżeli e zamówienia nie są stroną postepowania to z zakładaniem postępowania można zaczekać do otwarcia ofert i wtedy dodwać nr ogłoszenia. i zmieniać status EDIT: nie sugeruj się tym bo ja z e-zamówieniami tak z lekka na bakier. działam na komercyjnej. Ale tu są tacy co ci objasnia krok po kroczku :)
0
2023-08-01 10:29 2
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy