Forum

Powrót przetarg unijny a publikacja ogłoszenia

J.

Joanna .....

4

Mam do przeprowadzenia pierwszy przetarg unijny. Doczytałam na e-zamówieniach, że od lipca jest blokada publikacji ogłoszeń poprzez platformę.
Czy ktoś mógłby się podzielić procedurą bądź linkiem jak krok po kroku przeprowadzić takie postępowanie, a głównie chodzi mi publikacje ogłoszeń i terminy z tym związane oraz przygotowanie analizy potrzeb i wymagań.
Mam do przeprowadzenia pierwszy przetarg unijny. Doczytałam na e-zamówieniach, że od lipca jest blokada publikacji ogłoszeń poprzez platformę. Czy ktoś mógłby się podzielić procedurą bądź linkiem jak krok po kroku przeprowadzić takie postępowanie, a głównie chodzi mi publikacje ogłoszeń i terminy z tym związane oraz przygotowanie analizy potrzeb i wymagań.
0
2023-08-02 08:12 0

J.

Jacek .....

Fachowiec 1578

Temat dość obszerny, proszę zobaczyć na edustrefie w kafelku e-booki ostatnio zostało udostępniony plik - schemat postępowania przy przetargu nieograniczonym. Najpierw analiza potrzeb i wymagań, potem przesłanie do publikacji w DUUE ogłoszenia o zamówieniu, następnie w dniu opublikowania ogłoszenia w DUUE, zamieszczamy na stronie prowadzonego postępowania całą dokumentację postępowania (SWZ i załączniki)
Temat dość obszerny, proszę zobaczyć na edustrefie w kafelku e-booki ostatnio zostało udostępniony plik - schemat postępowania przy przetargu nieograniczonym. Najpierw analiza potrzeb i wymagań, potem przesłanie do publikacji w DUUE ogłoszenia o zamówieniu, następnie w dniu opublikowania ogłoszenia w DUUE, zamieszczamy na stronie prowadzonego postępowania całą dokumentację postępowania (SWZ i załączniki)
0
2023-08-02 08:52 1
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy