Forum

Powrót Odrzucenie oferty - informacja o wyborze najkorzystniejszej oferty

A.

Anna .....

1

W trakcie postępowania prowadzonego w trybie nieograniczonym została odrzucona 1 oferta.
Zgodnie z treścią art. 253 ust. 2 na stronie internetowej zamieszczam tylko informacje z art. 253 ust. 1 pkt 1.
W informacji o wyborze najkorzystniejszej oferty wskazuję Wykonawców, którzy złożyli oferty oraz liczbę przyznanych im punktów.

1) Czy w informacji na stronę internetową wskazuję również Wykonawcę, który złożył ofertę a którego oferta została odrzucona? Oczywiście bez informacji, że oferta została odrzucona.
2) Czy w stosunku do tego Wykonawcy wskazuję 0,00 punktów w każdym kryterium? Ale wtedy będzie wiadomo, że oferta została odrzucona :D

Zastanawiam się jak to ugryźć :)
W trakcie postępowania prowadzonego w trybie nieograniczonym została odrzucona 1 oferta. Zgodnie z treścią art. 253 ust. 2 na stronie internetowej zamieszczam tylko informacje z art. 253 ust. 1 pkt 1. W informacji o wyborze najkorzystniejszej oferty wskazuję Wykonawców, którzy złożyli oferty oraz liczbę przyznanych im punktów. 1) Czy w informacji na stronę internetową wskazuję również Wykonawcę, który złożył ofertę a którego oferta została odrzucona? Oczywiście bez informacji, że oferta została odrzucona. 2) Czy w stosunku do tego Wykonawcy wskazuję 0,00 punktów w każdym kryterium? Ale wtedy będzie wiadomo, że oferta została odrzucona :D Zastanawiam się jak to ugryźć :)
0
2023-08-04 12:36 0

M.

Magdalena .....

64

Ja w wyborze najkorzystniejszej oferty wypisuje wyłącznie oferty, które nie zostały odrzucone. Bo do rankingu biorę tylko te. Informacje o odrzuceniu wysyłam tylko do Wykonawców.
Ja w wyborze najkorzystniejszej oferty wypisuje wyłącznie oferty, które nie zostały odrzucone. Bo do rankingu biorę tylko te. Informacje o odrzuceniu wysyłam tylko do Wykonawców.
0
2023-08-04 12:39 1
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy