Forum

Powrót Wizja lokalna a zmiana terminów i zakresu OPZ

M.

Malwina .....

2

Dzień dobry, mam problem w zakresie wizji lokalnej, a mianowicie:
Jedna wizja lokalna już się odbyła i wpływają pytania. Pytania są dość istotne i dzięki nim zmieniamy podejście do przedmiotu zamówienia, dokonujemy zmiany zakresu i terminów wykonania. Jeszcze na pytania nie odpowiedzieliśmy, ale wiemy, że zmiana zakresu i terminów pewnie wpłynie na krąg potencjalnych wykonawców. Dlatego też wyznaczymy dodatkowy termin wizji lokalnej może nawet o 2 dodatkowe terminy z tym, ze podpowiedzcie, czy powinnam teraz odpowiedzieć na zadane pytania, czy poczekać i odpowiedzieć na nie po odbyciu dodatkowych wizji lokalnych. Będę wdzięczna za wsparcie
Dzień dobry, mam problem w zakresie wizji lokalnej, a mianowicie: Jedna wizja lokalna już się odbyła i wpływają pytania. Pytania są dość istotne i dzięki nim zmieniamy podejście do przedmiotu zamówienia, dokonujemy zmiany zakresu i terminów wykonania. Jeszcze na pytania nie odpowiedzieliśmy, ale wiemy, że zmiana zakresu i terminów pewnie wpłynie na krąg potencjalnych wykonawców. Dlatego też wyznaczymy dodatkowy termin wizji lokalnej może nawet o 2 dodatkowe terminy z tym, ze podpowiedzcie, czy powinnam teraz odpowiedzieć na zadane pytania, czy poczekać i odpowiedzieć na nie po odbyciu dodatkowych wizji lokalnych. Będę wdzięczna za wsparcie
0
2023-08-08 12:31 0

A.

Anna .....

Fachowiec 315

Jeszcze nie praktykowałam wizji lokalnej, ale myślę, że można odpowiedzieć na pytania po pierwszej wizji. W zasadzie nie wiadomo, czy ktoś będzie na drugiej wizji
Jeszcze nie praktykowałam wizji lokalnej, ale myślę, że można odpowiedzieć na pytania po pierwszej wizji. W zasadzie nie wiadomo, czy ktoś będzie na drugiej wizji
0
2023-08-08 15:12 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy