Forum

Powrót Wszczęcie postępowania unijnego - jaka procedura na e-zamówieniach - pierwszy przetarg

J.

Joanna .....

4

Opublikowałam wczoraj ogłoszenie o zamówieniu na TED. To moje pierwsze unijne postępowanie.
Z informacji które mam to: po 48 godzinach mogę opublikować na platformie przetarg tak? A co zrobić na e-zamówieniach i kiedy? Mam zarejestrowane to postępowanie ale rozumiem, że nie generuje kolejnego ogłoszenia. Jak to wygląda z tej praktycznej strony?
A jeżeli chodzi o JEDZ to uzupełniam go dopiero jak będzie nadany numer ogłoszenia ? A co jeśli po 48 godzinach nie będzie jeszcze publikacji? Mogę opublikować na platformie, a potem uzupełnić ogłoszenie z nadanym numerem, a JEDZ zamieścić bez numerów?
Będę wdzięczna za pomoc.
Opublikowałam wczoraj ogłoszenie o zamówieniu na TED. To moje pierwsze unijne postępowanie. Z informacji które mam to: po 48 godzinach mogę opublikować na platformie przetarg tak? A co zrobić na e-zamówieniach i kiedy? Mam zarejestrowane to postępowanie ale rozumiem, że nie generuje kolejnego ogłoszenia. Jak to wygląda z tej praktycznej strony? A jeżeli chodzi o JEDZ to uzupełniam go dopiero jak będzie nadany numer ogłoszenia ? A co jeśli po 48 godzinach nie będzie jeszcze publikacji? Mogę opublikować na platformie, a potem uzupełnić ogłoszenie z nadanym numerem, a JEDZ zamieścić bez numerów? Będę wdzięczna za pomoc.
0
2023-08-09 10:19 0

J.

Justyna .....

Fachowiec 472

Nie, te 48 godz. dotyczy tylko ZMIANY ogłoszenia (art. 137). Jeśli przesłałaś do publikacji ogłoszenie o zamówieniu to czekasz na jego publikację w terminie wskazanym w zwrotce z Unii i dopiero wtedy zamieszczasz wszystkie dokumenty na platformie .
Nie, te 48 godz. dotyczy tylko ZMIANY ogłoszenia (art. 137). Jeśli przesłałaś do publikacji ogłoszenie o zamówieniu to czekasz na jego publikację w terminie wskazanym w zwrotce z Unii i dopiero wtedy zamieszczasz wszystkie dokumenty na platformie .
0
2023-08-09 12:15 1
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy