Forum

Powrót "Odtajnienie" tajemnicy

T.

Tomasz .....

Fachowiec 847

Robił ktoś z szanownych forumowiczów?
Poratuje mnie ktoś jakimś urywkiem z pisma?
Czkawka pourlopowa mnie dorwała i muszę dzisiaj szybko puścić informację o odtajnieniu wyjaśnienia RNC.
Tak na szybko:
Wydaje mi się, że wbrew temu co gdzieś przeczytałem, info o odtajnieniu nie przesyłam do wszystkich tylko do wykonawcy, którego tajemnicę odtajniam, nieprawdaż?
Oferty "podwykonawców' stanowiące część wyjaśnień mogą podlegać utajnieniu ale nie w zakresie cen w nich zawartych (jako składniki cenotwórcze oferty), chodzi o ew. objęcie tajemnicą tego kto, a nie za ile.
A propos tego "kto": zastrzeżenie nazwisk osób, którymi dysponuje wykonawca jest nieskuteczne (ale tego przypadku u mnie nie ma, piszę tak tylko, przy okazji)
Robił ktoś z szanownych forumowiczów? Poratuje mnie ktoś jakimś urywkiem z pisma? Czkawka pourlopowa mnie dorwała i muszę dzisiaj szybko puścić informację o odtajnieniu wyjaśnienia RNC. Tak na szybko: Wydaje mi się, że wbrew temu co gdzieś przeczytałem, info o odtajnieniu nie przesyłam do wszystkich tylko do wykonawcy, którego tajemnicę odtajniam, nieprawdaż? Oferty "podwykonawców' stanowiące część wyjaśnień mogą podlegać utajnieniu ale nie w zakresie cen w nich zawartych (jako składniki cenotwórcze oferty), chodzi o ew. objęcie tajemnicą tego kto, a nie za ile. A propos tego "kto": zastrzeżenie nazwisk osób, którymi dysponuje wykonawca jest nieskuteczne (ale tego przypadku u mnie nie ma, piszę tak tylko, przy okazji)
0
2023-08-11 11:53 0

A.

Anna .....

Fachowiec 388

Odtajnienie tajemnicy przesyłasz temu, który zastrzegł tajemnicę bo ma prawo się odwołać od twojego odtajnienia :)
Odtajnienie tajemnicy przesyłasz temu, który zastrzegł tajemnicę bo ma prawo się odwołać od twojego odtajnienia :)
0
2023-08-11 12:38 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy