Forum

Powrót SPÓŁKA CYWILNA a brak oświadczenia z art 117 wraz ze złożoną ofertą oraz 125 ust. 1 (obejmujące 108 ust 1 i "Ukrainę)

B.

Bogumiła .....

0

1. sc a brak oświadczenia z art 117 wraz ze złożoną ofertą; Czy muszę wezwać do uzupełnienia przy badaniu oferty czy mogę dopiero przy wezwaniu do PŚD (oświadczenie z art.117 stanowi PŚD)

2. S.C. - oświadczenia z art. 125 złożono w ilości szt. 2 gdzie w pierwszym wpisano : " Wykonawca xyz S.C. + NIP i REGON SPÓŁKI reprezentowana przez Panią +podpis Pani ; oraz drugie oświadczenie wpisano: " Wykonawca xyz S.C. + NIP i REGON SPÓŁKI reprezentowana przez Pana +podpis Pana. Oboje są jedynymi wspólnikami spółki.
CZy mają złożyć ponownie oświadczenia z 125 i wpisać swoje dane rejestrowe (nazwa, NIP i REGON "indywidualne"). Dodam, że w CEIDG jest informacja, że mogą prowadzić działalność tylko w formie spółki cywilnej i każdy w CEIDG ma informację, że jest wspólnikiem tylko w xyz
1. sc a brak oświadczenia z art 117 wraz ze złożoną ofertą; Czy muszę wezwać do uzupełnienia przy badaniu oferty czy mogę dopiero przy wezwaniu do PŚD (oświadczenie z art.117 stanowi PŚD) 2. S.C. - oświadczenia z art. 125 złożono w ilości szt. 2 gdzie w pierwszym wpisano : " Wykonawca xyz S.C. + NIP i REGON SPÓŁKI reprezentowana przez Panią +podpis Pani ; oraz drugie oświadczenie wpisano: " Wykonawca xyz S.C. + NIP i REGON SPÓŁKI reprezentowana przez Pana +podpis Pana. Oboje są jedynymi wspólnikami spółki. CZy mają złożyć ponownie oświadczenia z 125 i wpisać swoje dane rejestrowe (nazwa, NIP i REGON "indywidualne"). Dodam, że w CEIDG jest informacja, że mogą prowadzić działalność tylko w formie spółki cywilnej i każdy w CEIDG ma informację, że jest wspólnikiem tylko w xyz
0
2023-08-16 13:03 0

J.

Jacek .....

Fachowiec 1578

ODP. 1 Wezwać od razu w trybie art. 128 ust. 1
OPP. 2 Ja bym to zostawił, ponieważ każdy ze wspólników podpisał oświadczenie
ODP. 1 Wezwać od razu w trybie art. 128 ust. 1 OPP. 2 Ja bym to zostawił, ponieważ każdy ze wspólników podpisał oświadczenie
0
2023-08-16 13:13 1
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy