Forum

Powrót Odwołanie przed dokonaniem wyboru najkorzystniejszej oferty

E.

Ewa .....

3

Dzień dobry, nie dokonałam jeszcze wyboru najkorzystniejszej oferty, jednakże dostałam już dwa "odwołania" do ofert konkurencyjnych. Czy jestem zobowiązana na udzielenie odpowiedzi na te odwołania, opublikować te pisma na platformie zakupowej?
Dzień dobry, nie dokonałam jeszcze wyboru najkorzystniejszej oferty, jednakże dostałam już dwa "odwołania" do ofert konkurencyjnych. Czy jestem zobowiązana na udzielenie odpowiedzi na te odwołania, opublikować te pisma na platformie zakupowej?
0
2023-08-17 10:52 0

T.

Tomasz .....

Fachowiec 847

Ale to są pisma informujące o nieprawidłowym działaniu zamawiającego a nie odwołania?
Jeśli tak:
przeanalizujcie treść i ew. odnieście się do nich w protokołach z oceny ofert (ja pisze sobie takie) - jeśli mają rację to odpowiednio zadziałajcie, jeśli nie mają racji: a/a.
Nie musicie odpowiadać.
Jesli nie (czyli to sa odwołania) to standardowa procedura (powiadomienie i wezwanie do przystąpienia)
Ale to są pisma informujące o nieprawidłowym działaniu zamawiającego a nie odwołania? Jeśli tak: przeanalizujcie treść i ew. odnieście się do nich w protokołach z oceny ofert (ja pisze sobie takie) - jeśli mają rację to odpowiednio zadziałajcie, jeśli nie mają racji: a/a. Nie musicie odpowiadać. Jesli nie (czyli to sa odwołania) to standardowa procedura (powiadomienie i wezwanie do przystąpienia)
0
2023-08-17 10:57 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy