Forum

Powrót przetarg nieograniczony co zrobic

G.

Grażyna .....

0

ogłosiłam postepowanie w TED po odpowiedziach na pytania przesunęłam termin otwarcia ofert czy w takim przypadku musze wysyłać na TED zmianę ogłoszenia z przesunieciem terminu otwarcia ofert
ogłosiłam postepowanie w TED po odpowiedziach na pytania przesunęłam termin otwarcia ofert czy w takim przypadku musze wysyłać na TED zmianę ogłoszenia z przesunieciem terminu otwarcia ofert
0
2023-08-18 10:25 0

P.

Paweł .....

Fachowiec 1768

ups. trochę zmieniona kolejność.
zmiana swz prowadząca do zmiany ogłoszenia wymaga przesłania sprostowania a zmianę najwcześniej po 48 h od przesłania powinnaś dac na stronę.
teraz szybciutko sprostowanie ogłoszenia robić trzeba i pomyslałbym o tym czy nie powinno być jeszcze wydłużenie terminu bardziej niż to już zrobiłaś
ups. trochę zmieniona kolejność. zmiana swz prowadząca do zmiany ogłoszenia wymaga przesłania sprostowania a zmianę najwcześniej po 48 h od przesłania powinnaś dac na stronę. teraz szybciutko sprostowanie ogłoszenia robić trzeba i pomyslałbym o tym czy nie powinno być jeszcze wydłużenie terminu bardziej niż to już zrobiłaś
0
2023-08-18 10:28 1
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy