Forum

Powrót Forma zawarcia umowy w postępowaniach poniżej progu stosowania ustawy pzp

P.

Paweł .....

4

Witajcie! Czy w postępowaniach poniżej progu stosowania ustawy dopuszczacie podpisanie umowy profilem zaufanym?
Wykonawca nie dysponuje podpisem kwalifikowanym, więc zaproponował podpisanie umowy profilem zaufanym. Nasz radca prawny nie widzi problemu, mówiąc, że to forma dokumentowa (art. 772 w związku z art. 77 § 2 kodeksu cywilnego), a my zamówieniowcy mamy wątpliwości...
Witajcie! Czy w postępowaniach poniżej progu stosowania ustawy dopuszczacie podpisanie umowy profilem zaufanym? Wykonawca nie dysponuje podpisem kwalifikowanym, więc zaproponował podpisanie umowy profilem zaufanym. Nasz radca prawny nie widzi problemu, mówiąc, że to forma dokumentowa (art. 772 w związku z art. 77 § 2 kodeksu cywilnego), a my zamówieniowcy mamy wątpliwości...
0
2023-08-18 10:42 0

P.

Paweł .....

Fachowiec 1768

jakoś mi umowa pasuje tylko z kwalifikowanym ale ja tam prawnikiem nie jestem :)
jakoś mi umowa pasuje tylko z kwalifikowanym ale ja tam prawnikiem nie jestem :)
0
2023-08-18 10:43 2
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy