Forum

Powrót zmiana ogłoszenia na e-zamówieniach

S.

Sylwia .....

0

Witam,
na etapie generowania ogłoszenia o zamówieniu zaznaczyłam że zamówienie albo umowa ramowa nie zostały ujęte w planie postępowań i takie też opublikowałam. Chcę dokonać zmiany ogłoszenia gdyż ostatecznie zamówienie jest ujęte w planie ale nie wiem jak mam to zrobić. Czy robił ktoś zmianę ogłoszenia na e-zamówieniach w tym zakresie ?
Witam, na etapie generowania ogłoszenia o zamówieniu zaznaczyłam że zamówienie albo umowa ramowa nie zostały ujęte w planie postępowań i takie też opublikowałam. Chcę dokonać zmiany ogłoszenia gdyż ostatecznie zamówienie jest ujęte w planie ale nie wiem jak mam to zrobić. Czy robił ktoś zmianę ogłoszenia na e-zamówieniach w tym zakresie ?
0
2023-08-23 11:18 0

K.

Katarzyna .....

Fachowiec 1842

tego nie mozna zmienic, bo ta opcję zaznacza się przy rejestracji postepowania a nie w samym ogłoszeniu. A po wszczeciu postepowania w tym zakresie nie mozna go już edytowac. Ja bym zostawila to tak jak jest, jest to informacja nieistotna, nie majaca wplywu na wynik postepowania.
tego nie mozna zmienic, bo ta opcję zaznacza się przy rejestracji postepowania a nie w samym ogłoszeniu. A po wszczeciu postepowania w tym zakresie nie mozna go już edytowac. Ja bym zostawila to tak jak jest, jest to informacja nieistotna, nie majaca wplywu na wynik postepowania.
0
2023-08-23 12:00 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy