Witam,
Planuję postępowanie na kompleksową usługę żywienia dla pacjentów szpitala (Zamawiający posiada kuchnie na terenie szpitala i udostępni ją Wykonawcy na podstawie umowy dzierżawy.)
Mam kilka watpliwości:
1) czy ww. usługa jest usługą społeczną ?,
2) czy kryterium oceny ofert może być cena 100% ?,
3) szpital planuje za dwa miesiąc otworzyć nowy oddział - na tą chwilę nie umie ocenić liczbę nowych pacjentów (i czy w ogóle będą, czy uda się otworzyć oddział) - czy w postępowaniu można jakość się zabezpieczyć, że może nastąpić zwiększona liczba posiłków - nie wiem jak podejść do tego tematu- prawo opcji ???
Będę bardzo wdzięczna za podpowiedzi.
Witam,
Planuję postępowanie na kompleksową usługę żywienia dla pacjentów szpitala (Zamawiający posiada kuchnie na terenie szpitala i udostępni ją Wykonawcy na podstawie umowy dzierżawy.)
Mam kilka watpliwości:
1) czy ww. usługa jest usługą społeczną ?,
2) czy kryterium oceny ofert może być cena 100% ?,
3) szpital planuje za dwa miesiąc otworzyć nowy oddział - na tą chwilę nie umie ocenić liczbę nowych pacjentów (i czy w ogóle będą, czy uda się otworzyć oddział) - czy w postępowaniu można jakość się zabezpieczyć, że może nastąpić zwiększona liczba posiłków - nie wiem jak podejść do tego tematu- prawo opcji ???
Będę bardzo wdzięczna za podpowiedzi.
0
2023-08-28 12:48 0