Forum

Powrót zamowienie z wolnej reki a tryb ustawy

A.

Anna .....

1

Dzień dobry. Czy może mi ktoś podpowiedzieć jak w praktyce wygląda zamówienie z wolnej ręki ( dystrybucja energii) ? czy musze robić postępowaniem? rozumiem ze gdybym miała wartość poniżej progu ustawy to robię regulaminowo... a co jeśli wartość to min. 250 tys. /2 lata. Jak to fizycznie wygląd? ogłoszenie e -zamówienia? pozycja w planie zamówien? info do prezesa? warunki???? prosze o wsparcie
Dzień dobry. Czy może mi ktoś podpowiedzieć jak w praktyce wygląda zamówienie z wolnej ręki ( dystrybucja energii) ? czy musze robić postępowaniem? rozumiem ze gdybym miała wartość poniżej progu ustawy to robię regulaminowo... a co jeśli wartość to min. 250 tys. /2 lata. Jak to fizycznie wygląd? ogłoszenie e -zamówienia? pozycja w planie zamówien? info do prezesa? warunki???? prosze o wsparcie
0
2023-09-04 12:02 0

K.

Kinga .....

Fachowiec 499

ogłoszenie o zamówieniu - nie
plan- tak
warunki- wg mnie zbędne bo i tak zapraszasz tego co wiesz że spełnia
inf do prezesa nie - bo w tym trybie negocjujesz ( teoretycznie :) ) warunki umowy i nie ma oferty.
ogłoszenie o zamówieniu - nie plan- tak warunki- wg mnie zbędne bo i tak zapraszasz tego co wiesz że spełnia inf do prezesa nie - bo w tym trybie negocjujesz ( teoretycznie :) ) warunki umowy i nie ma oferty.
0
2023-09-04 12:29 2
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy