Forum

Powrót zamówienia uzupełniające w bazie konkurencyjności

R.

Renata .....

25

Nigdy nie przewidywałam, w zapytaniu realizowanym w ramach Wytycznych, zamówień uzupełniejących. Wytyczne dopuszczają w pkt 6.5 ppkt 7) lit g) udzielenie "wykonawcy wybranemu zgodnie z zasadą konkurencyjności, w okresie 3 lat od dnia udzielenia zamówienia podstawowego, przewidzianych w zapytaniu ofertowym zamówień na usługi lub roboty budowlane, polegających na powtórzeniu podobnych usług lub robót budowlanych".
Korzystacie z tej możliwości?
Jakimi zasadami kierujecie się, takimi jak w Pzp? Szacujecie łącznie?
Nigdy nie przewidywałam, w zapytaniu realizowanym w ramach Wytycznych, zamówień uzupełniejących. Wytyczne dopuszczają w pkt 6.5 ppkt 7) lit g) udzielenie "wykonawcy wybranemu zgodnie z zasadą konkurencyjności, w okresie 3 lat od dnia udzielenia zamówienia podstawowego, przewidzianych w zapytaniu ofertowym zamówień na usługi lub roboty budowlane, polegających na powtórzeniu podobnych usług lub robót budowlanych". Korzystacie z tej możliwości? Jakimi zasadami kierujecie się, takimi jak w Pzp? Szacujecie łącznie?
0
2023-09-05 13:15 0

P.

Paweł .....

Fachowiec 1768

nie realizowałem ale tak sobie myslę że powinno to się szacować łącznie. bo albo się zmieścisz w bazie albo jak wyjdzie pow. 130k to idziesz w PZP
nie realizowałem ale tak sobie myslę że powinno to się szacować łącznie. bo albo się zmieścisz w bazie albo jak wyjdzie pow. 130k to idziesz w PZP
0
2023-09-05 13:21 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy