Forum

Powrót Wizualizacja informacji o złożonych ofertach do Prezesa - wstrętny .xml

J.

Joanna .....

58

Podpowiedzcie mi, proszę, jak mam zrobić wizualizację informacji o złożonych ofertach do Prezesa dla potrzeb dokumentacji? Kiedyś mi się to udało i mam piękny wydruk z Portalu Dostępowego (z datą i godziną) a dzisiaj już nie :(
Pobrałam na komputer wersję roboczą.xml oraz informację_do_prezesa.xml i wysłałam. Przed wysłaniem zrobiłam sobie wizualizację, ale jej nie pobrałam i nie wydrukowałam. Czy mogę teraz jeszcze jakoś to zobaczyć? A może jest jakiś program, który otwiera te nasze wypociny xml tak ładnie, a nie ciągiem tysiąca znaczków - mróweczek?
Podpowiedzcie mi, proszę, jak mam zrobić wizualizację informacji o złożonych ofertach do Prezesa dla potrzeb dokumentacji? Kiedyś mi się to udało i mam piękny wydruk z Portalu Dostępowego (z datą i godziną) a dzisiaj już nie :( Pobrałam na komputer wersję roboczą.xml oraz informację_do_prezesa.xml i wysłałam. Przed wysłaniem zrobiłam sobie wizualizację, ale jej nie pobrałam i nie wydrukowałam. Czy mogę teraz jeszcze jakoś to zobaczyć? A może jest jakiś program, który otwiera te nasze wypociny xml tak ładnie, a nie ciągiem tysiąca znaczków - mróweczek?
0
2023-09-07 15:25 0

J.

Jacek .....

Fachowiec 1578

Dla kontroli pokazać tylko potwierdzenie że przesłaliście i plik xml przekazać, niech się martwią.
Dla kontroli pokazać tylko potwierdzenie że przesłaliście i plik xml przekazać, niech się martwią.
0
2023-09-07 15:26 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy