Forum

Powrót Zamówienie publiczne? pośrednictwo finansowe

K.

Karolina .....

0

Mam pewne wątpliwości co zrobić w następującej sytuacji:
Przedmiotem zamówienia ma być uruchomienie usługi pośrednictwa finansowego za pośrednictwem strony internetowej oraz dokonywania płatności za pośrednictwem pewnego rodzaju urządzenia nazwijmy je X. Możliwość wykonania płatności będzie dotyczyła opłat za grzywnę nałożonej w drodze mandatu. Z tego co mi na tą chwilę wiadomo umowa ma trwać 12 miesięcy a firma użyczająca sprzętu nie będzie pobierała opłat za jego udostępnienie. Ponadto pobrane grzywny będą przekazywane na nasze konto w bardzo krótkim oknie czasowym - ok. 1 h. Może ktoś z Was spotkał się już z takim kazusem? :) Czy zakwalifikować to jako zamówienie publiczne?
Mam pewne wątpliwości co zrobić w następującej sytuacji: Przedmiotem zamówienia ma być uruchomienie usługi pośrednictwa finansowego za pośrednictwem strony internetowej oraz dokonywania płatności za pośrednictwem pewnego rodzaju urządzenia nazwijmy je X. Możliwość wykonania płatności będzie dotyczyła opłat za grzywnę nałożonej w drodze mandatu. Z tego co mi na tą chwilę wiadomo umowa ma trwać 12 miesięcy a firma użyczająca sprzętu nie będzie pobierała opłat za jego udostępnienie. Ponadto pobrane grzywny będą przekazywane na nasze konto w bardzo krótkim oknie czasowym - ok. 1 h. Może ktoś z Was spotkał się już z takim kazusem? :) Czy zakwalifikować to jako zamówienie publiczne?
0
2023-09-11 14:44 0

K.

Kinga .....

Fachowiec 499

Skoro umowa nieodpłatna? - to chyba nie zamówienie publiczne.
Skoro umowa nieodpłatna? - to chyba nie zamówienie publiczne.
0
2023-09-12 09:19 1
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy