Forum

Powrót Polski Ład

S.

Sylwia .....

2

Witam,
czy w postępowaniach z Polskiego Ładu jest możliwość przesuwania środków finansowych w ramach poszczególnych części? Jeśli mamy np. na meble przeznaczoną kwotę 1,2 mln a oferty będą na 1 mln, to czy możemy te 200 tys dorzucić do sprzętu medycznego, jeśli tam oferty będą przekraczały naszą kwotę na sfinansowanie zamówienia?

To moje pierwsze postępowanie z Polskiego Ładu. Macie jakieś wskazówki na co zwrócić uwagę?
Witam, czy w postępowaniach z Polskiego Ładu jest możliwość przesuwania środków finansowych w ramach poszczególnych części? Jeśli mamy np. na meble przeznaczoną kwotę 1,2 mln a oferty będą na 1 mln, to czy możemy te 200 tys dorzucić do sprzętu medycznego, jeśli tam oferty będą przekraczały naszą kwotę na sfinansowanie zamówienia? To moje pierwsze postępowanie z Polskiego Ładu. Macie jakieś wskazówki na co zwrócić uwagę?
0
2023-09-12 11:19 0

J.

Jacek .....

Fachowiec 1578

Zdaje się że PROMESA z PŁ na konkretne zadanie jest jedna bez podziału na części. Nie spotkałem się z czymś takim.
Zdaje się że PROMESA z PŁ na konkretne zadanie jest jedna bez podziału na części. Nie spotkałem się z czymś takim.
0
2023-09-12 11:23 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy