Forum

Powrót warunek udziału w postępowaniu

A.

Anna .....

Fachowiec 315

Jak rozumienie Państwo spełnienie warunku udziału dotyczącego doświadczenia w wykonaniu jednej roboty budowlanej polegającej na przebudowie, budowie, rozbudowie lub remoncie drogi o nawierzchni bitumicznej, o wartości nie mniejszej niż 200.000,00 zł brutto?
Czy z tego zapisu wynika, że wartość brutto wykonania zamówienia odnosi się do całej wartości inwestycji polegającej na przebudowie, budowie, rozbudowie lub remoncie drogi o nawierzchni bitumicznej, czy też wartość brutto odnosi się do wykonania samej nawierzchni bitumicznej?
Jak rozumienie Państwo spełnienie warunku udziału dotyczącego doświadczenia w wykonaniu jednej roboty budowlanej polegającej na przebudowie, budowie, rozbudowie lub remoncie drogi o nawierzchni bitumicznej, o wartości nie mniejszej niż 200.000,00 zł brutto? Czy z tego zapisu wynika, że wartość brutto wykonania zamówienia odnosi się do całej wartości inwestycji polegającej na przebudowie, budowie, rozbudowie lub remoncie drogi o nawierzchni bitumicznej, czy też wartość brutto odnosi się do wykonania samej nawierzchni bitumicznej?
0
2023-09-20 13:53 0

K.

Katarzyna .....

Fachowiec 1842

jak dla mnie, to całej inwestycji... gdyby chodziło o samą nawierzchnie bitumiczną to ja bym raczej pisała o wykonaniu nawierzchni o powierzchi...
jak dla mnie, to całej inwestycji... gdyby chodziło o samą nawierzchnie bitumiczną to ja bym raczej pisała o wykonaniu nawierzchni o powierzchi...
0
2023-09-20 13:55 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy