Forum

Powrót należyte wykonanie umowy a nieterminowa dostawa

J.

Justyna .....

9

Opublikowałam postępowanie w procedurze unijnej na dostawę i podpisałam umowę.
Termin realizacji umowy wynosił 15 tygodni.
Wykonawca ostatniego dnia zgłosił gotowość do odbioru.
W wyniku czynności odbiorczych stwierdzono ISTOTNE wady uniemożliwiające korzystanie z dostarczonych mebli. Wykonawca dokonał napraw w uzgodnionym terminie i zgłosił ponownie przedmiot umowy do odbioru. Został podpisany protokół zdawczo- odbiorczy 14 dni po terminie określonym w umowie.
Wykonawca zostały naliczone z tego tytułu kary umowne.

Publikuję teraz ogłoszenie o wykonaniu umowy i mam problem- czy umowa została wykonana należycie?
Mogę zaznaczyć wyłącznie odpowiedź TAK lub NIE.
Opublikowałam postępowanie w procedurze unijnej na dostawę i podpisałam umowę. Termin realizacji umowy wynosił 15 tygodni. Wykonawca ostatniego dnia zgłosił gotowość do odbioru. W wyniku czynności odbiorczych stwierdzono ISTOTNE wady uniemożliwiające korzystanie z dostarczonych mebli. Wykonawca dokonał napraw w uzgodnionym terminie i zgłosił ponownie przedmiot umowy do odbioru. Został podpisany protokół zdawczo- odbiorczy 14 dni po terminie określonym w umowie. Wykonawca zostały naliczone z tego tytułu kary umowne. Publikuję teraz ogłoszenie o wykonaniu umowy i mam problem- czy umowa została wykonana należycie? Mogę zaznaczyć wyłącznie odpowiedź TAK lub NIE.
0
2023-09-21 12:16 0

J.

Jacek .....

Fachowiec 1578

Uważam, że nie została należycie wykonana i trzeba zaznaczyć NIE, umowa została wykonana po terminie, więc nienależycie
Uważam, że nie została należycie wykonana i trzeba zaznaczyć NIE, umowa została wykonana po terminie, więc nienależycie
0
2023-09-21 12:55 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy