Forum

Powrót anulowanie oświadczenia o zwolnieniu wadium

E.

Ewa .....

0

Witam, pomocy! Proszę o podpowiedź - czy mogę poprosić o przywrócenie ważności wadium? Po unieważnieniu postępowania, nie odczekałam 10 dni na ewentualne wniesienie odwołania i dokonałam zwrotu wadium i prawdopodobnie będę unieważniać czynność unieważnienia. Czy mogę poprosić o przywrócenie wadium? Kogo-wykonawcę czy zwrócić się bezpośrednio do gwaranta z informacją o anulowaniu oświadczenia o zwolnieniu wadium? Proszę o pomoc!
Witam, pomocy! Proszę o podpowiedź - czy mogę poprosić o przywrócenie ważności wadium? Po unieważnieniu postępowania, nie odczekałam 10 dni na ewentualne wniesienie odwołania i dokonałam zwrotu wadium i prawdopodobnie będę unieważniać czynność unieważnienia. Czy mogę poprosić o przywrócenie wadium? Kogo-wykonawcę czy zwrócić się bezpośrednio do gwaranta z informacją o anulowaniu oświadczenia o zwolnieniu wadium? Proszę o pomoc!
0
2023-09-22 09:59 0

P.

Paweł .....

Fachowiec 1768

HMm, obawiam się , że jest po przysłowiowych ptokach. Ustawa takich numerów nie przewiduje , a oświadczenie woli zgodnie z KC chyba można zmienić jeśli zmiana była niezwłoczna czy w tym samym czasie co oświadczenie czy jakoś tak.
Ale w tej kwestii niech się wypowiedzą prawnicy :)
HMm, obawiam się , że jest po przysłowiowych ptokach. Ustawa takich numerów nie przewiduje , a oświadczenie woli zgodnie z KC chyba można zmienić jeśli zmiana była niezwłoczna czy w tym samym czasie co oświadczenie czy jakoś tak. Ale w tej kwestii niech się wypowiedzą prawnicy :)
0
2023-09-22 12:05 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy