Forum

Powrót Taka sytuacja

A.

Anna .....

32

Witam,

Dzisiaj o 17 opublikowałam ogłoszenie o zmianie ogłoszenia - dot. zmiany terminu składania i otwarcia ofert. Ogłoszenie o zmianie zostało opublikowane tzn. został nadany nr ogłoszenia o zmianie, zostało powiązane z ogłoszeniem o zamówieniu, a nie zmieniły się automatycznie daty składania i otwarcia ofert. Ręcznie też nie można wprowadzić . Napisałam do pomocy eZamówienia. Czy ktoś miał taki przypadek ?
Witam, Dzisiaj o 17 opublikowałam ogłoszenie o zmianie ogłoszenia - dot. zmiany terminu składania i otwarcia ofert. Ogłoszenie o zmianie zostało opublikowane tzn. został nadany nr ogłoszenia o zmianie, zostało powiązane z ogłoszeniem o zamówieniu, a nie zmieniły się automatycznie daty składania i otwarcia ofert. Ręcznie też nie można wprowadzić . Napisałam do pomocy eZamówienia. Czy ktoś miał taki przypadek ?
0
2023-09-22 18:26 0

M.

Mariusz .....

Fachowiec 1693

Osobiście nie miałem takiej sytuacji. Mam nadzieje ze pomoga rozwiązać ten problem, jak został do nich zgłoszony.
Osobiście nie miałem takiej sytuacji. Mam nadzieje ze pomoga rozwiązać ten problem, jak został do nich zgłoszony.
0
2023-09-23 08:31 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy