Forum

Powrót Formularz cenowy

M.

Magdalena .....

Fachowiec 109

Cześć, w FC wykonawca miał wpisać producenta i nazwę produktu, niestety w miejscu producenta wpisał nazwę produktu a w miejscu nazwy produktu powielił nazwę produktu rozszerzoną o model - co z tym fantem, poprawić?
Teoretycznie w intrenecie wyszukałam nazwę producenta dla tego produktu, ponadto drugi wykonawca zaoferował ten sam produkt, i prawidłowo uzupełnił FC.

I druga sprawa: kryterium
dwie oferty dwa różne parametry podane przez oferentów na ten sam produkt oczywiście parametr jest brany pod uwagę jako kryterium i co wyjaśniać rozbieżność? żądałam tylko oświadczenia TP wariant 1
Cześć, w FC wykonawca miał wpisać producenta i nazwę produktu, niestety w miejscu producenta wpisał nazwę produktu a w miejscu nazwy produktu powielił nazwę produktu rozszerzoną o model - co z tym fantem, poprawić? Teoretycznie w intrenecie wyszukałam nazwę producenta dla tego produktu, ponadto drugi wykonawca zaoferował ten sam produkt, i prawidłowo uzupełnił FC. I druga sprawa: kryterium dwie oferty dwa różne parametry podane przez oferentów na ten sam produkt oczywiście parametr jest brany pod uwagę jako kryterium i co wyjaśniać rozbieżność? żądałam tylko oświadczenia TP wariant 1
0
2023-09-25 11:48 0

A.

Anna .....

Fachowiec 439

Zamawiający wymaga podania producenta i nazwę produkty w celu weryfikacji zgodności oferowanego produktu z SWZ/Opisem przedmiotu zamówienia. Jeżeli jesteś w stanie zweryfikować producenta, to można to uznać to jako omyłkę i wpisać w kolumnie "producent" to co udało się wyszukać w necie, żeby wykonawca potwierdził, że się pomylił i faktycznie chodziło o tego producenta.
Zamawiający wymaga podania producenta i nazwę produkty w celu weryfikacji zgodności oferowanego produktu z SWZ/Opisem przedmiotu zamówienia. Jeżeli jesteś w stanie zweryfikować producenta, to można to uznać to jako omyłkę i wpisać w kolumnie "producent" to co udało się wyszukać w necie, żeby wykonawca potwierdził, że się pomylił i faktycznie chodziło o tego producenta.
0
2023-09-25 14:01 1
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy