Forum

Powrót zamówienia po dwóch nieudanych przetargach w trybie podstawowym

M.

Marta .....

5

Dzień dobry! Dwa przetargi na wyposażenie poradni w meble zakończyły się unieważnieniem - cena przewyższała. Kwota szacowana to 90 tyś brutto, nie przekracza 130, ale robiłam pierwszy przetarg na dwie części Roboty budowlane i wyposażenie jako jedno zadanie, więc drugi przetarg na samo wyposażenie również zrobiłam przetargiem (który też unieważniłam).
Wolna ręka odpada, bo oferty wpływały.
Co teraz mogę zrobić?
Dzień dobry! Dwa przetargi na wyposażenie poradni w meble zakończyły się unieważnieniem - cena przewyższała. Kwota szacowana to 90 tyś brutto, nie przekracza 130, ale robiłam pierwszy przetarg na dwie części Roboty budowlane i wyposażenie jako jedno zadanie, więc drugi przetarg na samo wyposażenie również zrobiłam przetargiem (który też unieważniłam). Wolna ręka odpada, bo oferty wpływały. Co teraz mogę zrobić?
0
2023-09-28 13:42 1

P.

Paweł .....

Fachowiec 1768

skoro budowlanka wyszła to pozostało ok. 90 tys. więc nie ma potrzeby stosowania ustawy . wystarczy regulaminowo.
skoro budowlanka wyszła to pozostało ok. 90 tys. więc nie ma potrzeby stosowania ustawy . wystarczy regulaminowo.
0
2023-09-28 13:44 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy