Forum

Powrót Wolna ręka

A.

Agata .....

1

Dzień dobry,
Szanowni Państwo tak weryfikuje zapisy do zaproszenia z wolnej ręki jakie stosuje w swojej firmie i zastanawiam się czy nie mam zbytnio rygorystycznych zapisów w zaproszeniu i czy w ogóle jest taka konieczność stosowania tego, otóż to: w zaproszeniu wskazuje, że po negocjacjach wykonawca przesyła kalkulacje z uzgodnionymi cenami oraz oświadczenie z art. 125 podpisem elektronicznym, oświadczenie wiem, że musi być ale czy kalkulacja ? Czy po prostu mogę negocjować ceny spisać je sobie w kalkulacji ewentualnie przesłać Wykonawcy czy potwierdza to co uzgodniliśmy? Jak to u Państwa wygląda?
Dzień dobry, Szanowni Państwo tak weryfikuje zapisy do zaproszenia z wolnej ręki jakie stosuje w swojej firmie i zastanawiam się czy nie mam zbytnio rygorystycznych zapisów w zaproszeniu i czy w ogóle jest taka konieczność stosowania tego, otóż to: w zaproszeniu wskazuje, że po negocjacjach wykonawca przesyła kalkulacje z uzgodnionymi cenami oraz oświadczenie z art. 125 podpisem elektronicznym, oświadczenie wiem, że musi być ale czy kalkulacja ? Czy po prostu mogę negocjować ceny spisać je sobie w kalkulacji ewentualnie przesłać Wykonawcy czy potwierdza to co uzgodniliśmy? Jak to u Państwa wygląda?
0
2023-09-29 14:23 0

A.

Anna .....

Fachowiec 388

U nas spisuje się protokół z negocjacji i w protokole wpisuje ustalone stawki.
U nas spisuje się protokół z negocjacji i w protokole wpisuje ustalone stawki.
0
2023-10-02 07:48 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy