Forum

Powrót kolejność czynności

J.

Joanna .....

4

Mam takie pytanie. W post. krajowym wykonawca z ofertą najkorzystniejszą nie złożył dok. na wezwanie z art. 128. Kolejnego wykonawcę muszę wezwać do: złożenia PŚD oraz wysłać pismo o poprawieniu oczywistej omyłki rachunkowej, a także wszystkich wykonawców do przedłużenia TZO.
Czy powinna być jakaś kolejność zachowana w tych czynnościach czy to nie ma znaczenia i czy mogę wysłać wszystko tego samego dnia?? Czy wzywam do przedłużenia TZO również wykonawców którzy podlegają odrzuceniu?
Mam takie pytanie. W post. krajowym wykonawca z ofertą najkorzystniejszą nie złożył dok. na wezwanie z art. 128. Kolejnego wykonawcę muszę wezwać do: złożenia PŚD oraz wysłać pismo o poprawieniu oczywistej omyłki rachunkowej, a także wszystkich wykonawców do przedłużenia TZO. Czy powinna być jakaś kolejność zachowana w tych czynnościach czy to nie ma znaczenia i czy mogę wysłać wszystko tego samego dnia?? Czy wzywam do przedłużenia TZO również wykonawców którzy podlegają odrzuceniu?
0
2023-10-02 10:42 0

A.

Anna .....

Fachowiec 439

1. pismo o poprawieniu oczywistej omyłki oraz przedłużenie TZO może iść razem
2. dopiero po poprawieniu omyłki wzywałabym o PŚD
Edit: do przedłużenia TZO wzywamy wszystkich
1. pismo o poprawieniu oczywistej omyłki oraz przedłużenie TZO może iść razem 2. dopiero po poprawieniu omyłki wzywałabym o PŚD Edit: do przedłużenia TZO wzywamy wszystkich
0
2023-10-02 10:47 1
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy