Forum

Powrót przetrag nieograniczony

M.

Monika .....

1

Witam , czy mogę prosić was o opinie , prowadziłam postępowanie przetarg nieograniczony i dwie części mi nie wyszły brak ofert (kwota tych dwóch części jest poniżej progu unijnego) chcę powtórzyć postępowanie w trybie z wolnej ręki przesłani spełnione tylko czy wolna ręka krajowa czy unijna , co sądzicie?
Witam , czy mogę prosić was o opinie , prowadziłam postępowanie przetarg nieograniczony i dwie części mi nie wyszły brak ofert (kwota tych dwóch części jest poniżej progu unijnego) chcę powtórzyć postępowanie w trybie z wolnej ręki przesłani spełnione tylko czy wolna ręka krajowa czy unijna , co sądzicie?
0
2023-10-03 12:17 0

K.

Katarzyna .....

Fachowiec 1842

ze względu na to, że akurat w tym przypadku przesłanka udzielenia zamówienia z wolnej reki została rozdzielona (sa bardzo dosłowne) jakby na progi krajowe i unijne, to ja bym stosowała do wolnej reki unijne progi.

dlatego sugerowałabym zamiast unijnej wolnej reki spróbować puścić postępowania w trybie podstawowym :)
ze względu na to, że akurat w tym przypadku przesłanka udzielenia zamówienia z wolnej reki została rozdzielona (sa bardzo dosłowne) jakby na progi krajowe i unijne, to ja bym stosowała do wolnej reki unijne progi. dlatego sugerowałabym zamiast unijnej wolnej reki spróbować puścić postępowania w trybie podstawowym :)
0
2023-10-03 12:28 0
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy