Forum

Powrót omyłka w ogłoszeniu o zamówieniu - BZP

M.

Michalina .....

25

Hej,
dzisiaj chcę ładnie zrobić ogłoszenie o wykonaniu umowy dla jednej z części i patrzę, że w ogłoszeniach o zamówieniu i wyniku postępowania miałam przez przypadek zaznaczone "związek jednostek samorządu terytorialnego", zamiast JST....... Co teraz, bo mam zawał...?
Poprawić oba ogłoszenia i wstawić na platformę, czy już nic nie robić i po prostu w ogłoszeniu o wykonaniu umowy zmienić na "JST".

Szkoda komentować taką pomyłkę...
Hej, dzisiaj chcę ładnie zrobić ogłoszenie o wykonaniu umowy dla jednej z części i patrzę, że w ogłoszeniach o zamówieniu i wyniku postępowania miałam przez przypadek zaznaczone "związek jednostek samorządu terytorialnego", zamiast JST....... Co teraz, bo mam zawał...? Poprawić oba ogłoszenia i wstawić na platformę, czy już nic nie robić i po prostu w ogłoszeniu o wykonaniu umowy zmienić na "JST". Szkoda komentować taką pomyłkę...
0
2023-10-03 14:07 0

J.

Justyna .....

Fachowiec 1468

Ogłoszenia o zamówieniu po otwarciu nie da się już zmienić. Ogłoszenie o wyniku zmienić można, ale czy jest sens. Ja bym po prostu przypilnowała żeby w ogłoszeniu o wykonaniu umowy było dobrze.
Ogłoszenia o zamówieniu po otwarciu nie da się już zmienić. Ogłoszenie o wyniku zmienić można, ale czy jest sens. Ja bym po prostu przypilnowała żeby w ogłoszeniu o wykonaniu umowy było dobrze.
0
2023-10-03 14:11 1
Chcesz zobaczyć kontynuację tej dyskusji? Przyjdź na szkolenie i uzyskaj dostęp do EduStrefy